* Gratis verzending vanaf 20 euro

Ons assortiment klein speelgoed wordt gratis verstuurd bij een orderbedrag van € 20,- of meer.
Voor bestellingen onder € 20,- óf afzonderlijk te verzenden pakketten, berekenen we € 4,95 verzendkosten
m.u.v. verpakkingen met een grote afmeting zoals sjoelbakken en
groot (buiten)speelgoed. Hier worden extra kosten voor berekend.
Gratis verzending vanaf € 20,- geldt alleen binnen Nederland.

 

 

30 dagen retour

Bij Speelgoedplezier.nl mag u er 30 dagen over doen om uw aankoop terug te sturen. Het artikel dient nieuw in de verpakking en ongebruikt retour te worden gestuurd.

 

Veilig betalen

Betalen bij Speelgoedplezier.nl is altijd veilig; het betaalproces verloopt via een beveiligde SSL-verbinding.
Voor bestellingen binnen Nederland kunt u ook veilig betalen via iDEAL. Zo handelt u direct tijdens het bestelproces de betaling af met uw eigen bank in de vertrouwde online betaalomgeving.

 

Lage prijzen

Speelgoedplezier.nl werkt met zeer krappe marges, u betaalt daarom vaak de scherpste prijs in vergelijking met andere online aanbieders.

 

Voor 15.00 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd

Voor het merendeel van het assortiment bij Speelgoedplezier.nl geldt dat u het artikel de volgende werkdag in huis heeft bij bestelling op een werkdag voor 15.00 uur.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze top aanbiedingen via de gratis nieuwsbrief:

uitschrijven?

Algemene voorwaarden

Algemene informatie:
Speelgoedplezier.nl gevestigd op 2 adressen, zie contact pagina. K.V.K nummer 30009505, BTW nummer NL806698603B01, Rabobank 325303266, IBAN NL52RABO0325303266, BIC RABONL2U.

Koopovereenkomst:
Kopen bij Speelgoedplezier.nl doet u veilig via Internet bankieren bij uw bank of u betaald bij ons in de winkel. Op het moment dat de orderbevestiging per e-mail is verstuurd aan de klant is de koopovereenkomst tussen Speelgoedplezier.nl en de koper tot stand gekomen. Speelgoedplezier.nl behoudt zich het recht voor artikelen die niet binnen 8 dagen na het tot stand komen van de koopovereenkomst zijn betaald, te verkopen aan een andere klant.

Prijzen:
Alle prijzen zijn inclusief Nederlandse omzetbelasting en exclusief andere heffingen van overheidswege en exclusief verzendkosten. Alle aanbiedingen van Speelgoedplezier.nl zijn vrijblijvend. Aanbiedingen geschieden onder voorbehoud van de beschikbaarheid van de producten. Zetfouten blijven te allen tijde voorbehouden

Veilig betalen:
Bij Speelgoedplezier.nl kunt u op verschillende manier betalen:

- iDEAL
- Overschrijving via uw bank.

Wat is iDEAL ?
Als u bankiert via Internet bij de Rabobank, ING, ABN AMRO, SNS Bank, ASN Bank, Friesland Bank, SNS Regio Bank en Triodos Bank kunt u via onze site op een veilige manier elektronisch de betaling van uw bestelling regelen. Een elektronische betaling via Internet is te vergelijken met een PIN-betaling in een winkel. Na het plaatsen van de bestelling, kiest u voor de betaalmethode iDEAL. Er opent zich een scherm waarbij u kunt kiezen voor de bank waarbij u online bankiert. U volgt dan de procedure die u gewend bent met betalingen via internetbankieren. Het voordeel van betalen met IDEAL is dat de betaling dezelfde minuut op onze rekening staat en dat we daardoor uw order direct in behandeling kunnen nemen. 

Overschrijven via de bank:
 
U plaatst een bestelling, maar heeft uw betaalkastje of pasje niet bijdehand? KIes dan voor de optie "overschrijven via de bank"  U kunt alsnog op een later tijdstip de betaling afronden. U maakt dan het bedrag los over en vermeld het bestelnummer als betaalkenmerk.

Verzendtarieven:

Pakketten tot 20 kilo met een orderwaarde van € 20,- of meer worden gratis bezorgd !

Bestellingen met een orderwaarde minder dan € 20,- zullen wij de volgende tarieven hanteren:
Nederland: € 4,99
België of Duitsland: € 6,95 

Extra kosten van een nalevering (deellevering) worden door de koper gedragen. Speelgoedplezier.nl hanteert een maximale levertermijn van 30 dagen. Na de maximale levertijd van 30 dagen heeft koper het recht de overeenkomst zonder opgaaf van reden te ontbinden en zal het geld worden teruggestort.

Levertijden:
Wanneer u op een werkdag voor 15.00 uur besteld, zullen wij de bestelling dezelfde werkdag versturen (mits op voorraad). Meestal zal de levering de volgende dag worden aangeboden door een van onze vervoersdiensten. Let op: "De levering van speeltoestellen kunnen een werkdag langer duren". Wij leveren op het opgegeven afleveradres af. Om tot levering van een bestelling over te gaan, kan het zijn dat u wordt benaderd via telefoon of e-mail om de juistheid van uw bestelling te controleren. Vermeld tijdens het registreren een telefoonnummer waarop u overdag bereikbaar bent, dan blijft de eventuele vertraging beperkt. Dit kan een telefoonnummer zijn van uw werk of bijvoorbeeld een mobiel telefoonnummer. Bovengenoemde levertijden gelden als indicatie en niet als fatale termijn. Speelgoedplezier.nl is nimmer aansprakelijk voor schade als gevolg van overschrijding van levertijden. Speelgoedplezier.nl zorgt voor bezorging per post of verzending op enige andere wijze. Voor het verzendklaar maken en het bezorgen betaalt u het bedrag dat voor het afsluiten van de bestelling wordt aangegeven.

Schade aan artikel:
Is het artikel beschadigd aangekomen of blijkt het artikel defect na het openmaken van de verpakking? Meldt dit dan binnen 8 werkdagen na ontvangt van het artikel. Is er zichtbare schade op het pakket aangetroffen bij ontvangst, vermeld dit dan op de vrachtbrief van de bezorger. Schades welke later dan 8 werkdagen worden gemeld, of schades welke niet op de vrachtbrief zijn vermeld, worden niet in behandeling genomen.

Retourneren van gekochte artikelen:
Heeft u spijt van uw aankoop of heeft u het artikel dubbel? Geen probleem, want bij Speelgoedplezier.nl staat garantie en service hoog op ons lijstje! U kunt het artikel in onbeschadigde verpakking binnen 30 werkdagen terug sturen naar ons. U ontvangt dan uw geld terug met uitzondering van de verzendkosten. De kosten van de retourzending zijn vanzelfsprekend voor u zelf. Indien is aangetoond dat de producten niet aan de overeenkomst beantwoorden, heeft u de keuze de betreffende producten tegen retournering daarvan te laten vervangen door nieuwe producten, dan wel uw geld terug te krijgen. Klik hier voor de retourprocedure: Retourneren

Gegevensbeheer en privacy:

Door het creëren van een account worden uw persoonsgegevens opgenomen in het klantenbestand van Speelgoedplezier.nl Alle gegevens die u ons doorgeeft worden enkel gebruikt voor interne en automatische verwerking in het kader van een verantwoord klantenbeheer en bedrijfsvoering voor de verkoop, zoals het verwerken van bestellingen en klantenbeheer. Wij verstrekken geen gegevens aan derden die uw persoonlijke levenssfeer aantasten, u ontvangt geen ongevraagde mail (spam) van onsDe wettelijke voorschriften met betrekking tot de bescherming van persoonsgegevens, zoals vastgelegd in de Wet Persoonsregistraties/ de Wet Bescherming Persoonsgegevens, worden door Speelgoedplezier.nl nageleefd. Klanten hebben altijd de mogelijkheid hun eigen gegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen.

Bestellen zonder account aan maken:
Bestellen bij ThysToys kan tegenwoordig ook zonder dat u een account aanmaakt. U vult als gast gebruiker alleen de meest belangrijke gegevens in. Bij een eventuele volgende aankoop dient u deze gevens opnieuw in te vullen, omdat ons systeem uw gegevens niet zal opslaan.

Klachten of tips?
Klachten of tips, wij willen het graag weten! U kunt ons berichten op e-mail:info@Speelgoedplezier.nl Wij zullen er alles aan doen om klachten en of tips serieus te nemen en goed af te handelen!

Speelgoedplezier.nl  speelgoed voor iedereen!

Toegevoegd aan uw winkeltas

Aantal
Totaal

Uw winkeltas bevat 1 item

Totaal incl. BTW € 0,00