* Gratis verzending vanaf 20 euro

Ons assortiment klein speelgoed wordt gratis verstuurd bij een orderbedrag van € 20,- of meer.
Voor bestellingen onder € 20,- óf afzonderlijk te verzenden pakketten, berekenen we € 4,95 verzendkosten
m.u.v. verpakkingen met een grote afmeting zoals sjoelbakken en
groot (buiten)speelgoed. Hier worden extra kosten voor berekend.
Gratis verzending vanaf € 20,- geldt alleen binnen Nederland.

 

 

30 dagen retour

Bij Speelgoedplezier.nl mag u er 30 dagen over doen om uw aankoop terug te sturen. Het artikel dient nieuw in de verpakking en ongebruikt retour te worden gestuurd.

 

Veilig betalen

Betalen bij Speelgoedplezier.nl is altijd veilig; het betaalproces verloopt via een beveiligde SSL-verbinding.
Voor bestellingen binnen Nederland kunt u ook veilig betalen via iDEAL. Zo handelt u direct tijdens het bestelproces de betaling af met uw eigen bank in de vertrouwde online betaalomgeving.

 

Lage prijzen

Speelgoedplezier.nl werkt met zeer krappe marges, u betaalt daarom vaak de scherpste prijs in vergelijking met andere online aanbieders.

 

Voor 15.00 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd

Voor het merendeel van het assortiment bij Speelgoedplezier.nl geldt dat u het artikel de volgende werkdag in huis heeft bij bestelling op een werkdag voor 15.00 uur.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze top aanbiedingen via de gratis nieuwsbrief:

uitschrijven?

Levertijden

Snelle levering:
Wanneer u op een werkdag voor 15.00 uur bestelt, zullen wij de bestelling dezelfde werkdag versturen (mits op voorraad). Meestal zal de levering de volgende dag worden aangeboden door een van onze vervoersdiensten. Let op: de levering van groot speelgoed (o.a. speeltoestellen / speelhuisjes) kan een aantal werkdagen langer duren. Wij leveren op het opgegeven afleveradres af. Alvorens tot levering van een bestelling over te gaan, kan het zijn dat u wordt benaderd via telefoon of e-mail om de juistheid van uw bestelling te controleren. Vermeld tijdens het registreren een telefoonnummer waarop u overdag bereikbaar bent, dan blijft de eventuele vertraging beperkt. Dit kan een telefoonnummer zijn van uw werk of bijvoorbeeld een mobiel telefoonnummer. Bovengenoemde levertijden gelden als indicatie en niet als fatale termijn. Speelgoedplezier.nl  is nimmer aansprakelijk voor schade als gevolg van overschrijding van levertijden. Speelgoedplezier.nl zorgt voor bezorging per post of verzending op enige andere wijze. Voor het verzendklaar maken en het bezorgen, betaalt u het bedrag dat voor het afsluiten van de bestelling wordt aangegeven.

Afhalen in de winkel:
Wanneer u een bestelling plaatst op Speelgoedplezier.nl, kunt u er voor kiezen om de bestelling af te halen bij een van onze winkels. U kiest dan in het bestelproces bij verzendwijze voor de optie: afhalen in de winkel. U betaalt dan geen bezorgkosten.

U krijgt bericht via e-mail wat de status van uw bestelling is. Uw bestelling zal normaliter dezelfde werkdag bij de winkel van uw keuze worden klaargezet. Bekijk onze openingstijden.
Noteer uw ordernummer (of print de bevestigingsmail) en neem deze samen met een geldig identiteitsbewijs mee naar de winkel. Op deze manier kunnen wij de gegevens kunnen controleren en uw zending meegeven.

PostNL:
De artikelen die u heeft besteld, worden in de meeste gevallen met PostNL (voorheen TNT pakketservice) bezorgd op het door u opgegeven afleveradres.

PostNL hanteert een aantal bezorgtijden: bestellingen worden van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 21:00 uur en zaterdag tussen 09:00 en 17:00 uur bezorgd.

U krijgt van ons een mail met de status van uw bestelling, hierin kunt u een barcode vinden. Via deze barcode kunt u zien wanneer PostNL het pakket bij u gaat bezorgen.

Indien u niet thuis bent, zal PostNL het pakketje bij de buren aanbieden en laat bij u in de brievenbus een kaartje achter met daarop de gegevens waar het pakket zich bevindt. Mocht de postbode bij de buren ook niemand aantreffen, dan wordt het pakketje op het dichtstbijzijnde afhaalkantoor afgegeven. Daar kunt u de bestelling nog tot 21 dagen na ontvangst van dit kaartje afhalen. Indien u nog verdere vragen heeft over uw pakketje, kunt u de Klantenservice van PostNL bereiken op telefoonnummer: 0900-0570.

Transmission:
Transmission schakelen wij in zodra u groot speelgoed heeft besteld. Ze hanteren een aantal bezorgtijden: bestellingen worden van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 19:00 uur bezorgd.

U krijgt van ons een mail met de status van uw bestelling, u kunt zien welk dagdeel Transmission de pallet of het pakket bij u gaat bezorgen.

Indien u niet thuis bent, zal Transmission het pakket bij de buren aanbieden en laat bij u in de brievenbus een kaartje achter met daarop de gegevens waar het pakket zich bevindt. Mocht de bezorger bij de buren ook niemand aantreffen, dan wordt het pakket op het dichtstbijzijnde depot afgegeven. Daar kunt u de bestelling nog tot 7 dagen na ontvangst van dit kaartje afhalen. U kunt ze ook bellen voor een 2e aflevering op afspraak. Indien u nog verdere vragen heeft over uw pallet of pakketzending, kunt u de Klantenservice van Transmission bellen op telefoonnummer: +31 (0)79 3438250.

 

 

 

Toegevoegd aan uw winkeltas

Aantal
Totaal

Uw winkeltas bevat 1 item

Totaal incl. BTW € 0,00