* Gratis verzending vanaf 20 euro

Ons assortiment klein speelgoed wordt gratis verstuurd bij een orderbedrag van € 20,- of meer.
Voor bestellingen onder € 20,- óf afzonderlijk te verzenden pakketten, berekenen we € 4,95 verzendkosten
m.u.v. verpakkingen met een grote afmeting zoals sjoelbakken en
groot (buiten)speelgoed. Hier worden extra kosten voor berekend.
Gratis verzending vanaf € 20,- geldt alleen binnen Nederland.

 

 

30 dagen retour

Bij Speelgoedplezier.nl mag u er 30 dagen over doen om uw aankoop terug te sturen. Het artikel dient nieuw in de verpakking en ongebruikt retour te worden gestuurd.

 

Veilig betalen

Betalen bij Speelgoedplezier.nl is altijd veilig; het betaalproces verloopt via een beveiligde SSL-verbinding.
Voor bestellingen binnen Nederland kunt u ook veilig betalen via iDEAL. Zo handelt u direct tijdens het bestelproces de betaling af met uw eigen bank in de vertrouwde online betaalomgeving.

 

Lage prijzen

Speelgoedplezier.nl werkt met zeer krappe marges, u betaalt daarom vaak de scherpste prijs in vergelijking met andere online aanbieders.

 

Voor 15.00 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd

Voor het merendeel van het assortiment bij Speelgoedplezier.nl geldt dat u het artikel de volgende werkdag in huis heeft bij bestelling op een werkdag voor 15.00 uur.

Catalogus

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze top aanbiedingen via de gratis nieuwsbrief:

uitschrijven?

Picknicktafels 17 producten gevonden

Aan de picknicktafel kunnen uw kinderen niet alleen rustig spelen of op adem komen, maar ze kunnen ook buiten huiswerk maken, samen in de frisse lucht verven, spelen of gewoon het hoofd op de armen leggen en wegdromen. Kleine kostbaarheden die tijdens het spelen niet kwijt mogen raken kunnen op de picknicktafel gelegd worden. Als de volwassenen een barbecue in de tuin vieren hebben de kinderen alvast hun eigen tafel. Ver weg van de saaie grote-mensenpraat kunnen de druktemakers hun geheimen delen en elkaar moppen vertellen aan de picknicktafel. De zithoogte is perfect voor kinderen. Wilt u het eerst zien voordat u het koopt? ThysToys heeft een MEGA showroom (3500m2) waar u de meeste artikelen uitstaan om getest of bekeken te worden.

Toegevoegd aan uw winkeltas

Aantal
Totaal

Uw winkeltas bevat 1 item

Totaal incl. BTW € 0,00