* Gratis verzending vanaf 20 euro

Ons assortiment klein speelgoed wordt gratis verstuurd bij een orderbedrag van € 20,- of meer.
Voor bestellingen onder € 20,- óf afzonderlijk te verzenden pakketten, berekenen we € 4,95 verzendkosten
m.u.v. verpakkingen met een grote afmeting zoals sjoelbakken en
groot (buiten)speelgoed. Hier worden extra kosten voor berekend.
Gratis verzending vanaf € 20,- geldt alleen binnen Nederland.

 

 

30 dagen retour

Bij Speelgoedplezier.nl mag u er 30 dagen over doen om uw aankoop terug te sturen. Het artikel dient nieuw in de verpakking en ongebruikt retour te worden gestuurd.

 

Veilig betalen

Betalen bij Speelgoedplezier.nl is altijd veilig; het betaalproces verloopt via een beveiligde SSL-verbinding.
Voor bestellingen binnen Nederland kunt u ook veilig betalen via iDEAL. Zo handelt u direct tijdens het bestelproces de betaling af met uw eigen bank in de vertrouwde online betaalomgeving.

 

Lage prijzen

Speelgoedplezier.nl werkt met zeer krappe marges, u betaalt daarom vaak de scherpste prijs in vergelijking met andere online aanbieders.

 

Voor 15.00 uur besteld, dezelfde werkdag verstuurd

Voor het merendeel van het assortiment bij Speelgoedplezier.nl geldt dat u het artikel de volgende werkdag in huis heeft bij bestelling op een werkdag voor 15.00 uur.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze top aanbiedingen via de gratis nieuwsbrief:

uitschrijven?

Moov Er zijn geen producten

De MOOV is een totaal nieuw modulair speelconcept voor kinderen van 5 tot 12 jaar, ontwikkeld door BERG. BERG staat altijd vooraan in de rij als het gaat om innovatie, dat is deze keer niet anders het geval. De MOOV is een modulair systeem, waarbij de kinderen met de inhoud van één doos verschillende modellen kunnen maken. Ze kunnen zelf aan de slag gaan met de houten elementen, rubberen ringen, wielen, assen, ... In de doos zitten meerdere bouwtekeningen voor de verschillende modellen: afhankelijk van de kit zijn er 3 (Starter kit), 7 (Advanced kit) of 10 (Street kit) modellen mogelijk. Maar hier hoeft het natuurlijk niet te stoppen, De mogelijkheden zijn maar beperkt tot de fantasie van de kinderen. Door het combineren van meerdere dozen worden de mogelijkheden onbeperkt. Ben je je voertuig beu? Dan bouw je toch gewoon een ander voertuig! Het bouwen van de voertuigen zorgt voor een prikkeling van de creativeit van de kinderen én nadat het bouwen voltooid is komen de kinderen al spelend in beweging.

Er zijn geen producten in deze categorie beschikbaar.

Toegevoegd aan uw winkeltas

Aantal
Totaal

Uw winkeltas bevat 1 item

Totaal incl. BTW € 0,00